top of page

"Onze partners" is een sectie waar we onze leveranciers even in de kijker willen zetten, want duurzaam ondernemen doe je niet alleen!

Hoeveslagerij Puur Laar (Kris Houman) is een vrije uitloop varkensboer uit de regio Zemst.
Kris zorgt met grote liefde voor de varkentjes, die in de weide of in natuurreservaten van Natuurpunt leven. Je kan extra uitleg en foto's vinden op: https://www.facebook.com/people/Hoeveslagerij-Puur-Laar
Let wel, wegens herstructurering van de hoeveslagerij staat er op hun facebook "permanent gesloten". Kris levert nog steeds onze dieren aan en zijn commitment naar dierenwelzijn en kwaliteit is nog steeds even hoog!
Telefoon: 0491 08 80 58

AlfaSpirits (Nicky en Gerdje), eveneens zoals wij uit Hemiksem, is in 2017 gegroeid uit een liefde voor Cognac. Ondertussen is het assortiment aangevuld met allerhande andere spirits, likeuren en dus ook heel veel wijn. Klassiekers zijn beschikbaar, maar Nicky houdt meer van wijn uit minder voor de hand liggende regio’s, waar we bij Cochon&Carot helemaal fan van zijn! Ga naar hun website om deel te  nemen aan een proeverij.

We werken enkele keren per jaar met Nicky en Gerdje samen om een wine pairing diner te organiseren.

Website: www.alfaspirits.be

Facebook: https://www.facebook.com/AlfaSpiritsHemiksem

Telefoon: 0470 462 262

Mail: nicky@alfaspirits.be

verhuisbrouwerij.jpg

De Verhuisbrouwerij (Tom en co) is een Hemiksemse microbrouwerij die al 20 jaar bier brouwt als hobby en er enkele uiterst lekkere recepten op nahoudt. Bij Cochon&Carot serveren we hun Trisser, Double 7 en Heymisse bieren.
Website: https://www.verhuisbrouwerij.eu/
Facebook: https://www.facebook.com/verhuisbrouwerij/
Telefoon (Tom): 0495 68 39 31

Mail: info@verhuisbrouwerij.be 

ark brewery.png

ARK Brew is een groep vrienden uit Aartselaar, Reet en Kontich, de a... driehoek ;). Samen brouwen de vrienden de "Number 5", een heerlijke tripel die we met alle plezier op onze bierkaart zetten.

Website: https://ark-brew.com/
Facebook: https://www.facebook.com/ark.brew/

Mail: number5beer@gmail.com

wullebeekhof.png

Wullebeekhof (Chris en Jan) is een groenteboer uit Aartselaar. Ze houden van lekkere groenten en specialiseren zich in o.a. witte asperges, tomaten, komkommers, paprika's en bloemkool. Chris en Jan trachten het besproeien van hun planten tot een absoluut minimum (of zelfs helemaal niets) te beperken. In hun hoevewinkeltje kan je nog van alle andere groenten en fruit vinden die ze inkopen via andere boeren.
Facebook: https://www.facebook.com/wullebeekhof/
Mail: wullebeekhof@telenet.be

ganzenhof.jpg

Brouwerij Ganzenhof (Chris en Hilde) werd in het leven geroepen – door de bierliefhebber, voor de bierliefhebber – om de rijke traditie van Belgisch bier brouwen voort te zetten. Chris kon dankzij zijn ervaring in de chemie veel experimenteren met zijn bieren en heeft een zeer professionele installatie naast zijn woning gebouwd. Je kan er zelfs ter plaatse een biertje gaan drinken in zijn cafeetje. Bij Cochon&Carot serveren we enkele van zijn toppers: Kludde en Trapper.
Website: https://brouwerij-ganzenhof.be/
Facebook: https://www.facebook.com/BrouwerijGanzenhof/
Telefoon: 0485 68 51 39
Mail: info@brouwerij-ganzenhof.be

logo bella madera.jpg

Bellamadera maakt op ambachtelijke wijze tapas, brood-, kaas-, pizza-, serveer-, sushi-, snij- en andere planken, kleine tafeltjes, design objecten. Hiervoor gebruiken ze vooral resthout van houthandels of particulieren. Elk stuk is uniek. Een uitstekend geschenk dus voor jezelf of voor anderen.
Voor Cochon&Carot hebben ze onze charcuterieplankjes gemaakt van oude bedden.
Website : www.bellamadera.be
Facebook : https://www.facebook.com/BellaMaderaGeschenken
Instagram : https://www.instagram.com/bellamaderageschenken
Email : info@bellamadera.be

bottom of page